Procesbesturing

Procesbesturing

Voor uw automatiseringsproject bieden wij u een totaaloplossing aan vanaf ontwerp tot realisatie. Wij staan u graag bij met advies gebaseerd op onze jarenlange ervaring.

Een eenvoudige PLC-sturing of een zeer uitgebreide realisatie, steeds zoeken wij samen naar de beste oplossing. Hierbij hanteren we de modernste technieken, die uw procesbesturing alleen maar ten goede komen. 

Uw project wordt naadloos gekoppeld aan de bestaande IT-infrastructuur in uw bedrijf. Zorgt u zelf voor bouw en bekabeling van de onderdelen, dan helpen wij graag met de programmatie ervan.

procesbesturing

Visualisering en Bediening

Een duidelijke en intuïtieve weergave van de bediening van een proceslijn of machine is cruciaal voor het correct gebruik ervan.

Volledig op maat ontwerpen wij de gebruikersinterfaces voor uw machine en/of proces. Productiegegevens, meetwaarden, alarmen, enz. worden geregistreerd in een daartoe voorziene database.

Via tekstpanels tot volledig grafische bedieningspanelen wordt het proces vertaald naar eenvoudige en duidelijke richtlijnen voor uw medewerkers.

Engineer at the computer on main control panel of gas compressor station, focus on back

Wegen en Doseren

Reeds meer dan 35 jaar zijn wij gespecialiseerd in industrieel wegen: automatische doseerinstallaties, sorteermachines, afvulautomaten, …

Overal waar wegen nodig is, integreren wij de juiste meetapparatuur en registreren waar nodig.

Voor stand-alone oplossingen tot volledig geautomatiseerde oplossingen leveren wij de nodige bediening- en registratiesoftware: recepturen, gewichtsregistratie , behandeling en facturatie van resultaten…

frozen red raspberries in sorting and processing machines